Egen produktion

Egen produktion

Vi fokuserer ikke kun på puslespillet, og at du har det sjovt – men også på din generelle tilfredshed. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet for at nå dette mål. Vi stræber efter at tilbyde det komplette produktsortiment i den højest mulige kvalitet. Vores strategi for at få succes er at fremstille kvalitetsprodukter i vores egen produktionsafdeling. Takket være det er vi i stand til selv at definere kvaliteten af vores unikke produkter – og det kan du mærke, når du lægger dit puslespil eller spiller dit spil. Vi er så overbeviste om kvaliteten af vores produkter, at vi tør give 15 års garanti. Vores professionelle personale skal nok sørge for, at du bliver tilfreds. De er særligt opmærksom på at overholde vores høje standarder – lige fra produktudvikling til fremstillingsprocesser og fra kvalitetskontrol til forsendelse.

Fotopuzzle-unika
Puzzle-stanseværkøj

Produktudvikling

Hvert produkt starter med en idé. Vi designer og producerer nye produkter eller udvikler vores eksisterende produkter. En ting, vi altid fokuserer på: vores kunders behov og udviklingen af nye markedstendenser. Den interne produktion spiller en enorm rolle i denne procedure. Det giver os mulighed for hurtigt at reagere på de skiftende forhold. Et team af projektledere, grafiske designere og kvalitetsspecialister er ansvarlige for at indarbejde de udvalgte produktideer. Når vi definerer produktegenskaber, lægger vi stor vægt på det optiske synspunkt, den haptiske teknologi og en lang levetid. Derudover skal vi også tage internationale egenskaber og krav i betragtning, da vi sender vores produkter til 19 forskellige lande.

Produktionsproces

Det er ikke så let at producere fotopuslespil, som du måske ville tro. Omfattende ekspertise omkring materialesammensætning, karton- og papirforarbejdning eller håndtering af klæbemidler er yderst vigtigt. Især de vigtigste faktorer for at få succes er i praksis ikke altid nemme at håndtere. Det kan være omgivelsestemperaturen og den atmosfæriske luftfugtighed. Desuden sørger moderne digitaltryk og håndlavede stanseanordning for, at du vil kunne bruge vores puslespil i mange år. 

Hvordan laver vi dit foto om til et puslespil? Først udskriver vi dit foto eller din fotokollage på bæredygtigt fotopapir. Derefter klæber vi det fast på vores specialdesignede puslespilkarton. I stanseprocessen stanses puslespillene med en vægt på over et ton. Med det såkaldte "ægteskab" samler vi den enkelte puslespilsæske, der er produceret i en separat produktionslinje, med de matchende puslespilsbrikker.

Tryk fotopuzzles Zoom
Udstans fotopuzzles Zoom
Smuldr fotopuzzles Zoom
Saml puslespil og kasse Zoom

Emballering og logistik

Dit unikke fotoprodukt er også i de bedste hænder på afsendelsestidspunktet. Denne del af processen kræver også kvalitet. Det ville være en skam, hvis vores produkter skulle gennemgå den strenge slutinspektion og så ville blive beskadiget på den sidste del af ruten. Vi har designet sikre og miljøvenlige pakker, der er optimalt tilpasset de respektive produktegenskaber. Desuden forsikrer vi alle vores forsendelser. Det betyder, at vi producerer dit produkt igen kvit og frit, hvis din pakke skulle blive beskadiget eller bliv væk undervejs. Derudover optimerer vi regelmæssigt håndteringen af vores ordrer. Vores intention: fra produktionsafdelingen direkte til bestemmelsesstedet. Det giver os mulighed for at tilbyde en meget hurtig levering.

Beskær udskrifterne Zoom
Høj reol til emballerede puzzles Zoom
Puzzles på rullebane Zoom
Opbevaring af de færdigstansede puzzles Zoom
Puzzle på transportbånd Zoom
Puzzle-pap Zoom
Præfabrikerede kasser Zoom
Puslespil på vej til den smuldremaskine Zoom
Trykmaskine Zoom
Puzzle-stanseværkøj Zoom