Design dit eget fotopuslespil til påske

Fasthold dine bedste øjeblikke og minder fra påsken på et fotopuslespil

Design dit eget fotopuslespil til påske

delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
ons., 29.05.2024 - tors., 30.05.2024
Påskepuslespil med dine egne fotos
Antal brikker
ikon-udvælgelse

Over 2 millioner tilfredse kunder

Bestilt i dag, forsendelse i morgen!

Bestilt i dag, forsendelse i morgen!

ikon-garanti

Premium kvalitet med 15 års garanti

ikon-udvælgelse

Over 2 millioner tilfredse kunder

Bestilt i dag, forsendelse i morgen!

Bestilt i dag, forsendelse i morgen!

ikon-garanti

Premium kvalitet med 15 års garanti

Puslespil til påske til både børn og voksne

 Foråret er kommet og alt pibler frem, krokus og påskeliljer springer ud…..og du har stadig ikke fundet en idé til en god påskegave. Lad dig inspirere af puzzleYOU og design et fotopuslespil til børn eller voksne.

Design et påskepuslespil til børn

Hvis påskepuslespillet skal være til børn, så anbefaler vi selvfølgelig vores børnepuslespil. De er perfekte som gaver til børn, fordi de indeholder en dobbelt Wow-effekt: Ét er, at det er meget fascinerende for et barn at se sig selv på et puslespil. Noget helt andet, og en tand bedre er, når et barn ser sig selv på et billede med sin yndlingshelt. Et puslespil med en enhjørning, en dinosaurier eller med brandbiler - med sådan en påskegave kan du være sikker på at vinde børnesmil!  

puzzleYOU-børnepuslespillene opfylder alle strenge sikkerhedskrav som legetøjsbekendtgørelsen kræver og er garanteret fri for skadelige indholdsstoffer. Takket være det kraftige pap, puslespillene er lavet af, kan selv de små med deres grovmotorik fa deres sjov med spillene. Til børn op til 10-årsalderen anbefaler vi vore børnepuslespil med 48, 100 og 200 brikker.  

Hvis påskepuslespillet skal være til børn, så anbefaler vi selvfølgelig vores børnepuslespil. De er perfekte som gaver til børn, fordi de indeholder en dobbelt Wow-effekt: Ét er, at det er meget fascinerende for et barn at se sig selv på et puslespil. Noget helt andet, og en tand bedre er, når et barn ser sig selv på et billede med sin yndlingshelt. ...vis mere ...vis mindre Et puslespil med en enhjørning, en dinosaurier eller med brandbiler - med sådan en påskegave kan du være sikker på at vinde børnesmil!  

puzzleYOU-børnepuslespillene opfylder alle strenge sikkerhedskrav som legetøjsbekendtgørelsen kræver og er garanteret fri for skadelige indholdsstoffer. Takket være det kraftige pap, puslespillene er lavet af, kan selv de små med deres grovmotorik fa deres sjov med spillene. Til børn op til 10-årsalderen anbefaler vi vore børnepuslespil med 48, 100 og 200 brikker. 

Påskegaver til enhver pengepung

Påskegaver til enhver pengepung

En påske uden chokoladepåskeæg er utænkelig. Et par påskeliljer og et sødt påskekort – og så er påskegaven i hus. Eller…. er den? Er det virkelig det hele? For dem, der gerne vil forære noget ud over det sædvanlige, har vi en perfekt løsning. Vores fotopuslespil byder på så mange forskellige og kreative designmuligheder og også nok plads til at du kan ønske dine kære ”God påske!”.  

Men hvor meget skal sådan en påskegave koste? For det meste vil vi ikke give en alt for stor eller dyr gave, men en lille ting er helt fint. Takket være de mange forskellige puslespilsstørrelser kan du allerede fra en pris af fra 169,00 kr. sende en personlig påskehilsen.  

Antal brikker
Antal brikker
Påskegaver til enhver pengepung
personlige påske-vendespil

Påske-vendespil: Garanteret spillesjov i påsken

Hvis dine kære bedre kan lide at spille spil end at lægge puslespil, så er et vendespil med billeder af hele familien et super god og personlig gaveidé til påske. Med denne personlige gave, sætter du selv alle dine fotos sammen, som du synes bedst. Du har valget mellem 36 eller 72 kort, altså 18 eller 36 kortpar.  

Og du bestemmer så, om du vælger fotos af familiemedlemmer, bekendte eller nogen fra din vennekreds til dit personlige påske-vendespil. Og hvis du vil peppe spillet endnu mere op, kan du jo også vælge nogle sjove dyrefotos af jeres kæledyr, de skæggeste fotos af dig og din partner eller søskende eller gamle billeder fra barndomstider. Der er ingen grænser for, hvordan du med din kreativitet kan kreere en unik overraskelse til påske.  

Puslespilsrammer

Puslespilsrammer

Rammen om dit fotopuslespil er med til at gøre dit individuelle puslespil til et designobjekt af høj kvalitet. Og det er let som ingenting at hænge det op på væggen, så alle kan se det og få glæde af det. Vores rammer kan bestilles i alle passende størrelser.

  • Lavet af aluminium af høj kvalitet
  • Specialfremstillet med milimeterpræcision
  • Sikker fragt

 fra 259,00 kr.  

Oversigt over gaveidéer til påske