Puslespilramme - Dit fotopuslespil stilfuldt indrammet på væggen

Puslespilsramme - Dit fotopuslespil stilfuldt indrammet på væggen

Vælg en fotoramme

delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
ons., 24.07.2024 - tors., 25.07.2024
Puslespilramme - Dit fotopuslespil stilfuldt indrammet på væggen

Vælg en fotoramme

delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
ons., 24.07.2024 - tors., 25.07.2024

Puslespilsrammer – dit fotopuslespil ser bedre ud i en ramme

Når du har lagt et personligt fotopuslespil og er stolt af resultatet, vil du helt sikkert komme til det punkt, hvor du spørger dig selv om, hvad du skal gøre med det smukke puslespil.  Det bedste ville naturligvis være at indramme dit kunstværk. Det vil helt sikkert være en meget bedre idé end at skille puslespillet ad og lægge det tilbage i æsken: Væggen er stedet til dit fotopuslespil. Dit yndlingsbillede på et puslespil i glas og ramme er bestemt noget udover det sædvanlige og er et meget originalt dekorationselement.

Vi bliver nok nødt til at advare dig: Du bliver nødt til at vænne dig til dine gæsters nysgerrige øjne. Vores fotopuslespilsrammer er utroligt flotte med deres stilfulde udseende i sølv. De fine detaljer, som f.eks. profilen og beslagene sætter prikken over i'et. Det tidløse design, brugervenligheden og det sofistikerede look gør en ramme til det perfekte tilbehør til dit fotopuslespil.

Puslespilrammer detaljer

Vælg en puslespilsramme:

Derfor skal du bruge en puslespilsramme

Når du har set et indrammet fotopuslespil på væggen i virkeligheden, vil du forstå, hvorfor et indrammet fotopuslespil bliver mere og mere populært. Et stilfuldt udseende til et produkt, der allerede er ekstraordinært. Det er ikke underligt, at flere og flere stilbevidste mennesker dekorerer deres interiør med et fotopuslespil – det kan næppe blive mere personligt.

Dette er selvfølgelig ikke det eneste motiv. Der er en mere pragmatisk årsag: At lægge et puslespil er en vidunderlig og meget beroligende fritidsaktivitet. Det tager timer eller endda dage at lægge puslespillet med al den nødvendige lidenskab. Det er klart: Ingen kan lide at skille sit arbejde ad og lægge puslespillet tilbage i æsken. Den elegante og praktiske ramme er en løsning, der vil berolige samvittigheden.

At sikre puslespillet mod støv, at flytte puslespillet sikkert fra A til B eller at hænge puslespillet op uden at skulle lime det sammen... Det er tre årsager til at købe en puslespilsramme.

Bare forestil dig, at du har fået et fotopuslespil med et smukt og personligt fotografi som gave, og så finder du ud af, at pakken også indeholder en perfekt passende puslespilsramme – ville det ikke være prikken over i'et? Vi kan varmt anbefale puslespilsrammen som en af de mest originale gaveidéer. Det er ikke kun børn, som bliver ellevilde over, at deres eget puslespil kan pynte på værelset. Voksne sætter også pris på puslespilsrammen som en nyttig gave med en særlig hilsen.

Fordele

Fordele

 •  Flot og perfekt pasform til dit fotopuslespil
 •  Skræddersyet produktion
 •  Optimal beskyttelse, stabilt hold og støvfri indramning mellem et solidt bagpanel og en solid glasplade
 •  Ingen tegn på slid, selv når puslespillet ofte skiftes ud
 •  Puslespillet er fortsat genbrugeligt (hvis det indrammes uden lim)
 •  Sikker forsendelsesemballage
 •  Praktisk og kan bestilles sammen med puslespillet

Velovervejet kvalitet

Vores ramme passer så godt til vores fotopuslespil, fordi det er udviklet på samme tid. Nogle ting er ikke synlige ved første øjekast, men når du ser nærmere, vil du se, at vi har lagt mange tanker i det. Resultatet er en unik ramme til et unikt fotopuslespil.

Puslespilrammer detaljer

Aluminiumsramme

 • Formstabil kammerprofil
 • Patenteret låsesystem
 • Nemt at samle
Bagpanel og beslag

Bagpanel og beslag

 • Emissionsstandard E1-certificeret MDF
 • Præcis pasform og stabil
 • Sikkert forudmonteret beslag til liggende og stående billeder
Puslespilrammer detaljer

Aluminiumsramme

 • Formstabil kammerprofil
 • Patenteret låsesystem
 • Nemt at samle
Bagpanel og beslag

Bagpanel og beslag

 • Emissionsstandard E1-certificeret MDF
 • Præcis pasform og stabil
 • Sikkert forudmonteret beslag til liggende og stående billeder
emballering

Vi sørger for, at din original ankommer i god stand

Forsendelsen begynder med emballering. Effektiv emballering. Dette trin er meget vigtigt og skal garantere, at din shoppingoplevelse hos os er positiv. Mere specifikt: Uanset omkostningerne skal leverancen ankomme ubeskadiget.

Begrebet "emballage" viser sig at være temmelig vanskeligt, eftersom vores fotopuslespilsrammer består af en forside, der er lavet af ægte glas. Den gode nyhed er, at vi har været i stand til at udvikle forsendelsespakker, der er sikre. Det har kunder fra hele Europa bekræftet.

Vi bruger bølgepap med to lag. Til rammerne til 2.000 brikker bruger vi ark med kvalitetsnormen BC 2.70, og til de andre rammer vi bruger ark med kvalitetsnormen EB 230. Der er flere gode nyheder: Vi sender alle vores produkter i miljøvenlige pakker. Hvis der på trods af alle forholdsreglerne skulle ske en skade, vil vi straks sørge for en erstatning.

Tips og idéer

Tips og idéer

 • Instruktioner: Sådan indrammer du dit fotopuslespil
  Instruktioner: Sådan indrammer du dit fotopuslespil

  Et indrammet fotopuslespil på din væg er selvfølgelig en meget flot dekorationsidé. Uanset hvilket antal brikker, 48, 100, 200, 500, 1.000 eller 2000, har vi altid den perfekte ramme til dig. De særlige egenskaber ved de givne puslespilsvarianter kræver forskellige typer puslespilsrammer.

  For at hjælpe dig med at finde den rigtige vare har vi lavet en oversigt over de vigtigste oplysninger:

 • Sådan hænger du din puslespilsramme op
  Sådan hænger du din puslespilramme op

  Det er ikke så svært, at hænge et puslespil korrekt op, hvis man følger nogle enkle instruktioner. Vigtigt: Fotopuslespillet skal hænge lige og sikkert. For at gøre det skal du bruge følgende ting: en blyant, målebånd, et søm, en hammer og et vaterpas.

  Hvis det er muligt, skal du bede nogen om at holde rammen på det nævnte sted, for at du kan se, hvordan det ser ud på afstand. Højden afhænger normalt af, hvordan du føler, det skal se ud, men vi ved fra kendte gallerier, at midten af fotografiet altid skal være lidt under øjenhøjde. Det hjælper, hvis du tager eksisterende kanter med i betragtningen, når du tilpasser det (døre, vinduer, hylder) – blot for at opnå et harmonisk udseende.

  Marker midten af den øverste rammeside med din blyant på væggen. Mål afstanden fra den øverste rammeside til beslaget på bagpanelet. Afstanden fra mærket til stedet, hvor sømmet skal ramme muren, skal have samme afstand. Nu skal du hamre dit søm i væggen med en vinkel på 45 grader. Et almindeligt stålsøm er nok. Hvis din væg er porøs, anbefaler vi at bruge en 6 mm skrue og en dyvel.

  For at få dit indrammede fotopuslespil til at hænge lige anbefaler vi brug af et vaterpas. Sæt vaterpasset på den øverste rammeside, og juster rammen, indtil luftboblen er midt på vaterpasset.

Ekstraudstyr

puslespilslim

Det er meget lettere at lægge dit fotopuslespil i en puslespilsramme, når du bruger vores puslespilslim. Puslespilslimen gør det muligt for dig at lægge dit fotopuslespil sikkert i puslespilsrammen i ét stykke.

puslespilmåtten

Takket være puslespilsmåtten er det slut med at lægge puslespil på dit skrivebord eller flytte fotopuslespillet væk på et stort underlag. Ved hjælp af måtten kan du nemt rulle dit fotopuslespil sammen og lægge det væk.