Vendespil

» Produktbedømmelser:
(3)
5,0/5,0
 • Personlig kortoverflade
 • Med individuel spilæske
delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
ons., 24.07.2024 - tors., 25.07.2024
delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
ons., 24.07.2024 - tors., 25.07.2024
Antal kort
delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
ons., 24.07.2024 - tors., 25.07.2024

Produktbeskrivelse

Hvordan er det muligt, at et vendespil altid efterlader et evigt indtryk hos både børn og voksne? Det er ganske enkelt. Et vendespil med dine egne billeder er ikke kun en meget original gaveidé – det er også et sjovt spil til hele familien. Opret dit personlige vendespil med kun et par museklik. Hvert billede vises automatisk på to kort. Formålet med spillet er at huske billederne og finde matchende par. Spillereglerne er lette at forstå for alle generationer.

Se dine elskede fotografier igen, mens du spiller spillet

Spillekortene, som er lavet af dig, vil vise gode venner, sjove dyr eller særlige steder – og disse billeder er alle sammen fra dine personlige fotogallerier. Dette gør det mere interessant at lede efter matchende par. At spille spillet er en fantastisk måde at underholde dig selv endnu engang med dine billeder og en god lejlighed til at mindes hyggelige oplevelser.

Æsken til vendespillet

Flot og praktisk: Den meget stabile spilæske er det bedste sted at opbevare dine vendespilkort. Som prikken over i'et trykker vi endda en særlig hilsen eller en simpel tekst oven på æsken.
Hvis du gerne vil bruge dette personligt skabte kortspil som en særlig gave, kan du lave spilæsken om til en gaveæske med en af vores forberedte skabeloner. Det er sjovt at designe denne gave!

 • Personlig æske uden ekstra omkostninger
 • Personlig titel eller hilsen
 • Fås i blå, gul eller rød
 • Der kan vælges et par, som bliver trykt på æsken

Anbefalet alder

fra 4 år

Pakke

Spillekortene leveres i den valgte spilæske og skal fjernes fra det skæreark, der holder dem.

Det skal du bruge

18 eller 36 billeder
Har du ikke så mange fotografier? Læs vores „Tips og idéer"

vendespil
vendespil

Æskens størrelse:

Æskens størrelse

33,6 x 23,3 x 3,6 cm

Spillekortenes størrelse:

Spillekortenes størrelse

60 x 60 x 1,75 mm

Bagsiden af spillekortene:

Bagsiden af spillekortene
Tips og idéer

Tips og idéer

Anbefalet minimumsopløsning af billederne

Det trykte resultat afhænger meget af fotografiernes opløsning. For de enkelte fotoparkort anbefaler vi følgende billedstørrelse 810 x 810 pixels

Vigtigt: Når du har uploadet dine billeder, kan du redigere det udsnit du ønsker printet på kortene ved at dobbeltklikke på hvert enkelt billede i forhåndsvisningen og derefter vælge ønsket billedområde. På den måde undgår du f.eks. at ansigter bliver skåret af ved automatisk størrelsesjustering.

Pas også på, at dit billede har en tilstrækkelig skarphed, og sørg for at det ikke har været undereksponeret. Hvis der er nogen tvivl om kvaliteten af nogle af dine billeder, bedes du sende os dine billeder via e-mail og vente på vores svar, inden du afgiver din ordre. Vi vil med glæde kontrollere dit billede på forhånd.

Bedst til prisen

Vi vil gerne præsentere vendespillet med 72 kort, som er bedst til prisen. Det sker, at kunderne informerer os om, at de ikke har så mange fotografier og spørger os om, hvad de skal gøre. I så fald vil vi gerne forklare, at billeder med f.eks. en musling, et dyr eller en blomst også passer godt på vendespilkortene. Hvorfor ikke gå udenfor og tage et par billeder? Kortene behøver ikke nødvendigvis kun at indeholde ansigter.

Tip:

 1. Lav et vendespil med billeder, der viser et bestemt tema til en fest, en polterabend eller en særlig gave lejlighed som en fødselsdag, jul eller Valentinsdag. Dine venner vil med garanti blive imponeret!
  En anden glimrende idé: Et fotopar med alle familiemedlemmernes ansigter: bedsteforældre, forældre, brødre, søstre og deres venner.
   
 2. Når du har uploadet dine billeder, kan du redigere kortene ved at dobbeltklikke på hvert enkelt billede i forhåndsvisningen. På den måde undgår du f.eks. at ansigter bliver skåret af.
   
 3. Når du udvælger dine fotografier, bestemmer du også, hvor svært vendespillet kommer til at være. Kortpar med enkeltfarvede baggrunde er lettere at genkende end kortpar med mange forskellige farver og en varieret baggrund.
Spilstrategi

Spilstrategi

 1. Prøv på ikke at opdage kortene på kryds og tværs, men vend dem i rækkefølge. Ellers kan du spilde nogle træk ved at vende de samme kort flere gange.
 2. Hav tålmodighed! Det er sværere at huske ting, mens man er spændt. Som eksperterne siger. Ilt stimulerer hjernen, så bare tag en dyb indånding, og prøv at koncentrere dig.
 3. Spil langsomt, og lad være med at forsøge at spille hurtigt, blot fordi dine modstandere gør det. Det giver dig tid til at huske de kort, du har set før. Børn spiller tit spillet for hurtigt.
 4. Vær opmærksom på de kort, som dine modstandere vender. Man er tit kun opmærksom, når det er ens egen tur.
 5. Vend aldrig to nye og ukendte kort. I så fald er det en ren tilfældighed, hvis de viser sig at være ens.
 6. Bedre: Vend kun ét nyt og ukendt kort i håbet om at se et kort, du allerede har set før.

Varianter-af-vendespil

36 kort

36 kort

Er det længe siden, du sidst har spillet vendespil? I så fald er vendespillet med 36 kort det ideelle valg for dig. Spil, hav det sjovt og træn din hukommelse med et personligt brætspil. Søg efter matchende fotopar – med dine egne billeder er det endnu sjovere. Vendespillet med 36 kort er også velegnet til ferier, en fødselsdagsfest eller bare i din have eller på altanen.    

Til alle tænkende atleter og spilfans, som gerne vil udfordres uden at blive for overvældet. Børnene træner selvfølgelig deres hukommelsesfærdigheder, når de leder efter kort med fotografier af deres familie, venner eller kæledyr. Derudover styrker de deres motoriske færdigheder ved at finde kortene. Dette gælder selvfølgelig også for de ældre.  

Desuden er vendespillet med 36 kort en passende gave til en fødselsdag, til jul og andre lejligheder.

Egenskaber:

 • Underholdende og ret udfordrende
 • Sværhedsgrad: Middel
 • Kvalitet af hukommelsestræning: Middel
72 kort

72 kort

Hvorfor ikke gå hele vejen? De professionelle foretrækker at have udgaven med 72 kort på bordet – så bordet skal ikke være alt for småt. Sid ned, tag dine kort, og hold hjernen i topform! Især på regnfulde dage får spillerne mest værdi for pengene, når de vælger vendespillet med 72 kort.

Den ideelle gave til tænkere.    

Vendespillet med 72 kort er bedst til prisen. Tip: Voksne kan spille spillet med alle kortene, og når børnene gerne vil spille, kan man bare tage et par kort væk for at gøre det nemmere for dem – på denne måde kan spillet spilles af hele familien.

Egenskaber:

 • Stimulerende og udfordrende
 • Sværhedsgrad: Høj
 • Kvalitet af hukommelsestræning: Høj

 

Anmeldelser

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

personligt vendespil

Print et personligt vendespil

Dette hukommelsesspil er et af de mest kendte i det tyske spillandskab og har været på markedet i over 50 år. Det er for det meste dyr, biler, tegneseriefigurer eller seværdigheder, der bliver printet på kortene. Hos os finder du alt, hvis du selv vil designe et vendespil. Dine ideer, dine billeder, dit vendespil. Du kan også blive en spildesigner med dine egne billedmotiver.

Det er ret nemt og tager kun få minutter. Design spillekortene og æsken, forhåndsvisning i 3D, indtast dine adresseoplysninger og betalingsmetode, overblik og bindende ordre. Derefter printer vi dit vendespil efter dit design. Og glem ikke: Et personligt vendespil er en passende gave til de små og store, ældre og unge!

15 års garanti

Hvad adskiller vores personlige memory-spil fra andre?

 • Individuelle spillekort med dine egne motiver er én ting. Du kan give dit memospil en endnu højere værdi med det personlige spilfelt. Hos os opretter du ikke kun dit eget spil men designer også æsken, der gemmer på memory-kortene. Ingen blæsende poser, ingen dåser eller kasser med klistermærker – i stedet en stabil æske med tryk, ligesom du kender dem fra legetøjshylderne.
 • 15 års garanti: Du skal være tilfreds med dit selvfremstillede memory-spil fra vores virksomhed – selv efter mange år. Ud over leveringstiden og prissammenligningen fylder kvaliteten naturligvis også i din samlede evaluering. Med 6 x 6 cm er spillekortene større end normalt og er derfor særligt velegnede til at spille med. Vi bruger karton af høj kvalitet som materiale, der stanses langs kanterne. Dette resulterer i let afrundede hjørner med et særligt behageligt greb. Vores 15-årige kvalitetsløfte dækker trykkets, pappets og lamineringens holdbarhed.