Personlige vendespil

Opret et vendespil

229,00 kr. 189,00 kr.
249,00 kr. 209,00 kr.
delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
tor., 21.10.2021 - fre., 22.10.2021

Vendespil

Vendespil
229,00 kr. 189,00 kr.
249,00 kr. 209,00 kr.
delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
tor., 21.10.2021 - fre., 22.10.2021
card-layout
Personlig kortoverflade
box-layout
Med individuel spilæske
card-stack
36 eller 72 kort (6 x 6 cm)
delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
tor., 21.10.2021 - fre., 22.10.2021
Antal kort
229,00 kr. 189,00 kr.
249,00 kr. 209,00 kr.
delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
tor., 21.10.2021 - fre., 22.10.2021

Produktbeskrivelse

Hvordan er det muligt, at et vendespil altid efterlader et evigt indtryk hos både børn og voksne? Det er ganske enkelt. Et vendespil med dine egne billeder er ikke kun en meget original gaveidé – det er også et sjovt spil til hele familien. Opret dit personlige vendespil med kun et par museklik. Hvert billede vises automatisk på to kort. Formålet med spillet er at huske billederne og finde matchende par. Spillereglerne er lette at forstå for alle generationer.

Se dine elskede fotografier igen, mens du spiller spillet

Spillekortene, som er lavet af dig, vil vise gode venner, sjove dyr eller særlige steder – og disse billeder er alle sammen fra dine personlige fotogallerier. Dette gør det mere interessant at lede efter matchende par. At spille spillet er en fantastisk måde at underholde dig selv endnu engang med dine billeder og en god lejlighed til at mindes hyggelige oplevelser.

Vendespilæskens farver

Æsken til vendespillet

Flot og praktisk: Den meget stabile spilæske er det bedste sted at opbevare dine vendespilkort. Som prikken over i'et trykker vi endda en særlig hilsen eller en simpel tekst oven på æsken.
Hvis du gerne vil bruge dette personligt skabte kortspil som en særlig gave, kan du lave spilæsken om til en gaveæske med en af vores forberedte skabeloner. Det er sjovt at designe denne gave!

Anbefalet alder

fra 4 år

Pakke

Spillekortene leveres i den valgte spilæske og skal fjernes fra det skæreark, der holder dem.

Det skal du bruge

18 eller 36 billeder
Har du ikke så mange fotografier? Læs vores „Tips og idéer"

Vendespilæsken med egne billeder
Vendespilæsken med egne billeder

Anbefalet alder

fra 4 år

Pakke

Spillekortene leveres i den valgte spilæske og skal fjernes fra det skæreark, der holder dem.

Det skal du bruge

18 eller 36 billeder
Har du ikke så mange fotografier? Læs vores „Tips og idéer"

Anbefalet minimumsopløsning af billederne

Det trykte resultat afhænger meget af fotografiernes opløsning. For de enkelte fotoparkort anbefaler vi følgende billedstørrelse 810 x 1070 pixels

Vigtigt: Se till att du justerar den överförda bilden direkt i formgivaren så att inga ansikten skärs bort eller vita ränder syns. Dubbelklicka bara på bilden och välj önskat bildområde.

Pas også på, at dit billede har en tilstrækkelig skarphed, og sørg for at det ikke har været undereksponeret. Hvis der er nogen tvivl om kvaliteten af nogle af dine billeder, bedes du sende os dine billeder via e-mail og vente på vores svar, inden du afgiver din ordre. Vi vil med glæde kontrollere dit billede på forhånd.

Spilæskens størrelse

Vendespilæskens størrelse

Spillekortenes størrelse

Spillekortenes størrelse

Bagsiden af spillekortene

Bagsiden af spillekortene

Tips og idéer

Tip:

 1. Lav et vendespil med billeder, der viser et bestemt tema til en fest, en polterabend eller en særlig gave lejlighed som en fødselsdag, jul eller Valentinsdag. Dine venner vil med garanti blive imponeret!
  En anden glimrende idé: Et fotopar med alle familiemedlemmernes ansigter: bedsteforældre, forældre, brødre, søstre og deres venner.
   
 2. Når du har uploadet dine billeder, kan du redigere kortene ved at dobbeltklikke på hvert enkelt billede i forhåndsvisningen. På den måde undgår du f.eks. at ansigter bliver skåret af.
   
 3. Når du udvælger dine fotografier, bestemmer du også, hvor svært vendespillet kommer til at være. Kortpar med enkeltfarvede baggrunde er lettere at genkende end kortpar med mange forskellige farver og en varieret baggrund.
Vendespilæsken med standardbilleder

Bedst til prisen

Vi vil gerne præsentere vendespillet med 72 kort, som er bedst til prisen. Det sker, at kunderne informerer os om, at de ikke har så mange fotografier og spørger os om, hvad de skal gøre. I så fald vil vi gerne forklare, at billeder med f.eks. en musling, et dyr eller en blomst også passer godt på vendespilkortene. Hvorfor ikke gå udenfor og tage et par billeder? Kortene behøver ikke nødvendigvis kun at indeholde ansigter.

Strategi til vendespil

Spilstrategi

 1. Prøv på ikke at opdage kortene på kryds og tværs, men vend dem i rækkefølge. Ellers kan du spilde nogle træk ved at vende de samme kort flere gange.
 2. Hav tålmodighed! Det er sværere at huske ting, mens man er spændt. Som eksperterne siger. Ilt stimulerer hjernen, så bare tag en dyb indånding, og prøv at koncentrere dig.
 3. Spil langsomt, og lad være med at forsøge at spille hurtigt, blot fordi dine modstandere gør det. Det giver dig tid til at huske de kort, du har set før. Børn spiller tit spillet for hurtigt.
 4. Vær opmærksom på de kort, som dine modstandere vender. Man er tit kun opmærksom, når det er ens egen tur.
 5. Vend aldrig to nye og ukendte kort. I så fald er det en ren tilfældighed, hvis de viser sig at være ens.
 6. Bedre: Vend kun ét nyt og ukendt kort i håbet om at se et kort, du allerede har set før.

varianter-af-vendespil

Vendespil med 36 kort

36 kort

Er det længe siden, du sidst har spillet vendespil? I så fald er vendespillet med 36 kort det ideelle valg for dig. Spil, hav det sjovt og træn din hukommelse med et personligt brætspil. Søg efter matchende fotopar – med dine egne billeder er det endnu sjovere. Vendespillet med 36 kort er også velegnet til ferier, en fødselsdagsfest eller bare i din have eller på altanen.    

Til alle tænkende atleter og spilfans, som gerne vil udfordres uden at blive for overvældet. Børnene træner selvfølgelig deres hukommelsesfærdigheder, når de leder efter kort med fotografier af deres familie, venner eller kæledyr. Derudover styrker de deres motoriske færdigheder ved at finde kortene. Dette gælder selvfølgelig også for de ældre.  

Desuden er vendespillet med 36 kort en passende gave til en fødselsdag, til jul og andre lejligheder.

Egenskaber:

Vendespil med 72 kort

72 kort

Hvorfor ikke gå hele vejen? De professionelle foretrækker at have udgaven med 72 kort på bordet – så bordet skal ikke være alt for småt. Sid ned, tag dine kort, og hold hjernen i topform! Især på regnfulde dage får spillerne mest værdi for pengene, når de vælger vendespillet med 72 kort.

Den ideelle gave til tænkere.     

Vendespillet med 72 kort er bedst til prisen. Tip: Voksne kan spille spillet med alle kortene, og når børnene gerne vil spille, kan man bare tage et par kort væk for at gøre det nemmere for dem – på denne måde kan spillet spilles af hele familien.

Egenskaber:

Ofte stillede spørgsmål