Puslespilkvalitet til mange sjove timer

Premium-fotopuslespil fra puzzleyou.dk

Vores mission og vores produktløfte går hånd i hånd: Vi vil tilbyde det største sortiment af den bedste kvalitet. Vi har dedikeret os helhjertet til at fremstille premium-fotopuslespil. Vores kunders høje forventninger er vores motivation for at blive bedre og bedre for hvert eneste puslespil, vi fremstiller. De individuelt designede produkter er mest beregnet til at være unikke gaver, til dem du holder af. Det er grunden til, at en professionel efterbehandling og sans for detaljer er vores højeste prioriteter.

Fotopuslespil med 15 års garanti

15 års garanti

Har du allerede hørt om vores 15 års garanti? Vores løfte om kvalitet gælder for holdbarheden af både trykning, pap og laminering. Målet: Vi vil have, at du skal være 100 % tilfreds med dit puslespil, selv efter mange år.
 

delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
ons., 29.09.2021 - tor., 30.09.2021
delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
ons., 29.09.2021 - tor., 30.09.2021

Den højeste puslespilkvalitet via vores egen produktion

Man kan kun give løfter og garantier, hvis man er helt overbevist – og det er vi. Som premium-producent har vi tilegnet os masser af ekspertviden gennem årene, så vi er i stand til at gøre et indtryk på markedet med fotopuslespil. Nøglen til vores succes var beslutningen om at bygge vores egne produktionsfaciliteter til puslespil og spil

Perfekte fotopuslespil takket være præcise udskæringer

Puslespil med præcise udskæringer fra puzzleyou.dk

En optimal udskæring gør det endnu sjovere at lægge et puslespil. Derfor har vi dedikeret vores arbejde til at finde det perfekte forhold mellem tykkelserne på både vores håndlavede skæreværktøjer og vores karton. Den generelle regel: fint afstemt skæreværktøj kombineret med stærk karton fører til den mest tilfredsstillende kvalitet. Hvis man finder det bedste forhold mellem dem begge, får man det flotteste og mest præcise resultat. Resultatet: På den ene side er det nemt at sætte puslespillene sammen, mens de holdes pålideligt fast på den anden side. Puslespillene låses perfekt sammen, mens vores varierede udskæring giver mange forskellige muligheder.

Premium-karton fra puzzleyou.dk
Puslespilkvalitet til mange sjove timer
præcise udskæringer
optimal udskæring

Fin overflade

fin overflade

Den ikke-reflekterende raffinerede overflade på vores fotopuslespil giver en ekstra høj kvalitet. Det betyder ikke noget, hvor du lægger dit puslespil; i stearinlysets skær i din dagligstue eller i sollyset på altanen. Vores puslespil reflekterer ikke lyset, hvilket altid giver dig en god puslespiloplevelse. Det specialpapir, vi bruger til vores puslespil, får hver brik til at føles behagelig, når du rører og drejer den rundt i dine hænder.

 

Grundig afsluttende kontrol

Grundig afsluttende kontrol
Alle vores fotopuslespil skal gennemgå en grundig afsluttende kontrol. Et puslespil forlader først fabrikken, når det opfylder vores høje kvalitetsstandarder. Derfor gennemgås hvert puslespil grundigt, når det er blevet produceret. Din glæde ved at give en god gave er vores motivation hver eneste dag! Vi lægger særlig vægt på:
 • Udskriften af puslespilmotivet
 • Lamineringen af fotoet på puslespillet
 • Udskæringen af puslespillet
 • Udskrivningen og lamineringen af æsken

Sammenligning af puslespilkvalitet

Puslespilentusiaster beskriver deres forventninger til det perfekte puslespil meget præcist i fora og blogs på internettet: Brikkerne skal kun passe til det ene tilsigtede sted og skal skæres helt ud, så de ikke er sat sammen overhovedet. På samme tid skal de også låse tæt sammen, når puslespillet lægges, så man kan flytte rundt på separate dele af puslespillet. Det forventes, at der er så lidt produktionsrelateret puslespilstøv som muligt i æsken. For at undgå, at sværhedsgraden er for høj, skal formen på brikkerne variere.

Den bedste kvalitet fra puzzleyou.dk Egen produktion

 • Egen produktion
 • Præcis udskæring
 • 2,2 mm tyk premium-karton
 • Unikt udskårne og perfekt sammensatte stykker
 • Sofistikeret digital udskrivning
 • Systematisk kvalitetskontrol
 • Overholdelse af DIN-EN 71-standarden for materialer, der ikke har indvirkning på forbrugernes sundhed
 • 15 års garanti
delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
ons., 29.09.2021 - tor., 30.09.2021
delivery-time-truck
Forventet leveringsdato:
ons., 29.09.2021 - tor., 30.09.2021