bedste kvalitet

Premium-fotopuslespil fra puzzleYOU

bedste kvalitet

Puslespilkvalitet til mange sjove timer

Premium-fotopuslespil fra puzzleYOU

Vores mission og vores produktløfte går hånd i hånd: Vi vil tilbyde det største sortiment af den bedste kvalitet. Vi har dedikeret os helhjertet til at fremstille premium-fotopuslespil. Vores kunders høje forventninger er vores motivation for at blive bedre og bedre for hvert eneste puslespil, vi fremstiller. De individuelt designede produkter er mest beregnet til at være unikke gaver, til dem du holder af. Det er grunden til, at en professionel efterbehandling og sans for detaljer er vores højeste prioriteter.

15 års garanti
15 års garanti

Fotopuslespil med 15 års garanti

Har du allerede hørt om vores 15 års garanti? Vores løfte om kvalitet gælder for holdbarheden af både trykning, pap og laminering. Målet: Vi vil have, at du skal være 100 % tilfreds med dit puslespil, selv efter mange år.

Den højeste puslespilkvalitet via vores egen produktion

Man kan kun give løfter og garantier, hvis man er helt overbevist – og det er vi. Som premium-producent har vi tilegnet os masser af ekspertviden gennem årene, så vi er i stand til at gøre et indtryk på markedet med fotopuslespil. Nøglen til vores succes var beslutningen om at bygge vores egne produktionsfaciliteter til puslespil og spil

egen produktion

Perfekte fotopuslespil takket være præcise udskæringer

En optimal udskæring gør det endnu sjovere at lægge et puslespil. Derfor har vi dedikeret vores arbejde til at finde det perfekte forhold mellem tykkelserne på både vores håndlavede skæreværktøjer og vores karton. Den generelle regel: fint afstemt skæreværktøj kombineret med stærk karton fører til den mest tilfredsstillende kvalitet. Hvis man finder det bedste forhold mellem dem begge, får man det flotteste og mest præcise resultat. Resultatet: På den ene side er det nemt at sætte puslespillene sammen, mens de holdes pålideligt fast på den anden side. Puslespillene låses perfekt sammen, mens vores varierede udskæring giver mange forskellige muligheder.

Premium-karton fra puzzleYOU
Puslespilkvalitet til mange sjove timer
præcise udskæringer
optimal udskæring
Premium-karton fra puzzleYOU

Premium-karton

Vi benytter meget høj kvalitet og 2,2 mm tykt karton i vores produktion. Det gør dit fotopuslespil særligt stabilt og holdbart. Så glæden er der stadig, selv efter gentagne udlægninger. Og brikkerne kan uden problemer modstå selv intensiv brug af børnehænder. Vi er naturligvis både opmærksomme på miljøet og på den højeste kvalitet af de anvendte råmaterialer. På billedet kan du til venstre se et såkaldt discount-puslespil med 1,5 mm tykt karton og til højre et premium-puslespil fra puzzleYOU til sammenligning.

fin overflade

Fin overflade

Den ikke-reflekterende raffinerede overflade på vores fotopuslespil giver en ekstra høj kvalitet. Det betyder ikke noget, hvor du lægger dit puslespil; i stearinlysets skær i din dagligstue eller i sollyset på altanen. Vores puslespil reflekterer ikke lyset, hvilket altid giver dig en god puslespiloplevelse. Det specialpapir, vi bruger til vores puslespil, får hver brik til at føles behagelig, når du rører og drejer den rundt i dine hænder.

Grundig afsluttende kontrol

Grundig afsluttende kontrol

Alle vores fotopuslespil skal gennemgå en grundig afsluttende kontrol. Et puslespil forlader først fabrikken, når det opfylder vores høje kvalitetsstandarder. Derfor gennemgås hvert puslespil grundigt, når det er blevet produceret. Din glæde ved at give en god gave er vores motivation hver eneste dag! Vi lægger særlig vægt på:

 • Udskriften af puslespilmotivet
 • Lamineringen af fotoet på puslespillet
 • Udskæringen af puslespillet
 • Udskrivningen og lamineringen af æsken

Sammenligning af puslespilkvalitet

Puslespilentusiaster beskriver deres forventninger til det perfekte puslespil meget præcist i fora og blogs på internettet: Brikkerne skal kun passe til det ene tilsigtede sted og skal skæres helt ud, så de ikke er sat sammen overhovedet. På samme tid skal de også låse tæt sammen, når puslespillet lægges, så man kan flytte rundt på separate dele af puslespillet. Det forventes, at der er så lidt produktionsrelateret puslespilstøv som muligt i æsken. For at undgå, at sværhedsgraden er for høj, skal formen på brikkerne variere.

Den bedste kvalitet fra puzzleYOU

 • Egen produktion
 • Præcis udskæring
 • 2,2 mm tyk premium-karton
 • Unikt udskårne og perfekt sammensatte stykker
 • Sofistikeret digital udskrivning
 • Systematisk kvalitetskontrol
 • Overholdelse af DIN-EN 71-standarden for materialer, der ikke har indvirkning på forbrugernes sundhed
 • 15 års garanti
vedligeholdelse

Miljøbeskyttelse og vedligeholdelse er vigtigt for os hos puzzleYOU, og derfor tager vi et skridt i retning af en "grønnere" fremtid. Vi vil ikke mere foliere æskerne og derved kan vi spare flere tons plastaffald om året og dermed handle langt mere bæredygtigt og ansvarligt. Dette er muligt ved hjælp af en ny type lukning med små etiketter på siden af æsken.

Desuden er vores puslespilskasser og puslespilsbrikker forsynet med en særlig overfladebehandling, som gør dem mere modstandsdygtige og robuste. Men det er ikke det hele: På grund af den nye lak får du også en bedre følelse og en strålende farveægthed. Det gør vores produkter mere kradsefaste og snavsafvisende, så selv gentagne puslespils-lægning og spil ikke kan skade vores produkter.