Company building - myphotopuzzle.co.uk

Om os

puzzle & play GmbH er beliggende i Altenstadt an der Waldnaab (Bayern, Tyskland). Et hold specialister administrerer vores hjemmeside puzzleyou.dk og tager sig af vores kunders behov.   

Der findes næsten utallige forskellige almindelige puslespilmotiver, men det at lave puslespil fra egne fotos – og endda til en rimelig pris – har indtil nu været en absolut nyhed. Derfor tog Franz Trescher, daglig leder hos puzzle & play GmbH, og hans medarbejdere initiativet og udviklede en ny produktionsproces, der garanterer både attraktive priser og høj kvalitet på samme tid.   

Puslespilmotiverne bliver trykt på 2,2 mm tykt puslespilpap med den nyeste digitale trykteknologi. Motivet bliver lamineret med et specielt klæbemiddel for at beskytte fotopuslespillene mod fingeraftryk, ridser, falmen og vandstænk. Ved afslutningen af processen bliver puslespillet stanset og pakket i en sikker plastfolie, inden det lægges i æsken. Disse individuelt designede puslespilæsker bliver produceret med samme omhu som puslespillene. Lige så vigtigt som selve puslespillet er selvfølgelig et enkelt onlineordresystem. Og det er præcis, hvad vi tilbyder.

Vores produkter

Vi producerer personlige fotoprodukter baseret på det eller de billeder, du uploader. Vores produktsortiment indeholder:

Vores fotoprodukter er den perfekte gave til forskellige lejligheder, som f.eks. fødselsdage, bryllupper, jul eller påske, eller bare som en særlig ting til en du holder af.